Βιομηχανικές ρόδες για καρότσια

Βιομηχανικές ρόδες για καρότσια

Οι βιομηχανικές ρόδες για καρότσια είναι σχεδιασμένες για να χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικά καρότσια και άλλα οχήματα φόρτωσης, όπως καροτσάκια μεταφοράς υλικών, ράφια, εργαλειοθήκες.

Αυτού του είδους οι ρόδες πρέπει να αντέχουν βαριά φορτία και να λειτουργούν απρόσκοπτα σε δύσκολες επιφάνειες, όπως σκληρά πατώματα, ανωμαλίες και εμπόδια.  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη γενική βιομηχανία, στη βιομηχανία τροφίμων και στη βαριά βιομηχανία όπου υπάρχει απαίτηση για υψηλά φορτία.

Στη ΡΟΔΑ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε βιομηχανικές ανοξείδωτες ρόδες για καρότσια, βιομηχανικές ρόδες βαρέως τύπου  και βιομηχανικές ρόδες για υψηλά φορτία. Η επιλογή του υλικού εξαρτάται από τον τύπο της εφαρμογής, το βάρος του φορτίου και τις συνθήκες λειτουργίας.

Βιομηχανικές ρόδες με χαλύβδινη βάση για κανονικά φορτία (50-300 Kg)

Βιομηχανικές ρόδες με χαλύβδινη βάση για κανονικά φορτία από 50Kg μέχρι 300Kg, ο πιο συνήθης τύπος για τις περισσότερες εφαρμογές.

Δείτε 706 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Βιομηχανικές Ανοξείδωτες ρόδες

Οι ανοξείδωτες ρόδες χρησιμοποιούνται κυρίως στη βιομηχανία τροφίμων, σε χημικές βιομηχανίες και γενικότερα σε εφαρμογές όπου η αντιδιαβρωτική προστασία είναι απαραίτητη.

Δείτε 207 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Βιομηχανικές ρόδες βαρέως τύπου (250-1000 Kg)

Βιομηχανικές ρόδες με γαλβάνιζέ βάση, βαρέως τύπου για φορτία από 250 Kg μέχρι 1000 Κg η κάθε μία για βαριές εφαρμογές.

Δείτε 683 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Βιομηχανικές ρόδες υπερβαρέως τύπου (300-2000 Kg) από χυτοσίδηρη βάση

Ρόδες από χυτοσίδηρη συγκολλητή βάση για φορτία από 300 Kg μέχρι 2 τόνους η κάθε μία για πολύ βαριές και απαιτητικές εφαρμογές.

Δείτε 223 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες υψηλών θερμοκρασιών

Οι ρόδες υψηλών θερμοκρασιών είναι κατάλληλες για φούρνους, σε συνθήκες λειτουργίας μέχρι 280oC. Κατάλληλες επίσης και για συνθήκες ψύξης μέχρι -40oC.

Δείτε 46 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Βιομηχανικές ρόδες μέχρι 125mm για ψηλά φορτία (250-300 Kg)

Βιομηχανικές ρόδες με χαλύβδινη βάση μέχρι 125mm διάμετρο, για ψηλά φορτία από 250 Kg μέχρι 300 Kg.η κάθε μία. Ενδείκνυται για περιπτώσεις όπου θέλουμε μεγάλη ικανότητα φόρτωσης με μικρή σχετικά σε διάμετρο και ύψος ρόδα.

Δείτε 62 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Σκέτοι βιομηχανικοί τροχοί

Σκέτοι τροχοί από διαφορετικά υλικά από 80mm έως 420mm διάμετρο για ικανότητες φόρτωσης από 50 Kg μέχρι 4 τόνους.

Δείτε 296 προϊόντα από αυτή την κατηγορία