Χειροκίνητα παλετοφόρα

Χειροκίνητα παλετοφόρα

Ο χειριστής ενός χειροκίνητου παλετοφόρου χρησιμοποιεί την δική του δύναμη, προκειμένου να ανυψώσει το φορτίο και να το μετακινήσει προς την επιθυμητή κατεύθυνση.  Τα χειροκίνητα παλετοφόρα συνήθως χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά φορτίων μέχρι και 2,5 τόνους. Διατίθενται χειροκίνητα παλετοφόρα χαμηλού προφίλ, ανοξείδωτα, μεταβλητής ανύψωσης και ζυγιστικά.

Χειροκίνητο παλετοφόρο

Κανονικό χειροκίνητο παλετοφόρο που λειτουργεί με τη χρήση ανθρώπινης δύναμης και δεν απαιτεί εξωτερική πηγή δύναμης. Είναι κατάλληλο για εργασίες μεταφοράς σε αποθήκες, καταστήματα λιανικής πώλησης ή σε περιβάλλοντα όπου οι αποστάσεις για την μεταφορά φορτίων είναι σχετικά μικρές.

 

Δείτε 1 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Χειροκίνητο παλετοφόρο χαμηλού προφίλ

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα χαμηλού προφίλ είναι μια ειδική κατηγορία παλετοφόρων που σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν με παλέτες χαμηλού ύψους. Αυτοί οι τύποι παλετοφόρων  χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές  όπου οι παλέτες πρέπει να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν από χαμηλά ράφια, συρτάρια ή χώρους περιορισμένου ύψους. Τα χειροκίνητα παλετοφόρα χαμηλού προφίλ είναι συνήθως ελαφρύτερα από τα κανονικά παλετοφόρα και παρέχουν μια ευέλικτη λύση για τη μεταφορά ελαφριών φορτίων.

Δείτε 1 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ανοξείδωτο παλετοφόρο

Ένα χειροκίνητο ανοξείδωτο παλετοφόρο  χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και αποθήκευση παλετών και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι γνωστός για την αντοχή του και τις υψηλές θερμοκρασίες, καθιστώντας το ιδανικό υλικό για περιβάλλοντα όπου απαιτείται υψηλή αντοχή. Τα ανοξείδωτα χειροκίνητα παλετοφόρα συνήθως χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων, στον φαρμακευτικό ή ιατρικό τομέα.

 

 

Δείτε 1 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Παλετοφόρο μεταβλητής ανύψωσης

Ένα χειροκίνητο παλετοφόρο μεταβλητής ανύψωσης χρησιμοποιείται για τη μεταφορά και ανύψωση παλετών με δυνατότητα προσαρμογής του ύψους ανύψωσης. Αυτό σημαίνει ότι ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει το ύψος των πιρουνιών του παλετοφόρου, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εργασίας. Τα χειροκίνητα παλετοφορά μεταβλητής ανύψωσης συνήθως διαθέτουν μια μηχανική μοχλοκίνηση ή μια υδραυλική αντλία που επιτρέπει στον χειριστή να ανυψώσει ή να χαμηλώσει το φορτίο.

 

Δείτε 1 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ζυγιστικό παλετοφόρο

Το χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο συνδυάζει τη λειτουργία της μεταφοράς φορτίου με τη δυνατότητα ζύγισης του. Αυτό το είδος παλετοφόρου επιτρέπει στον χρήστη να μεταφέρει φορτία και ταυτόχρονα να μετρά το βάρος του. Το χειροκίνητο ζυγιστικό παλετοφόρο χρησιμοποιείται ευρέως σε εφαρμογές που απαιτούν ακριβή ζύγιση ή παρακολούθηση του βάρους των παλετών, όπως σε αποθήκες ή βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Δείτε 1 προϊόντα από αυτή την κατηγορία