Ρόδες για καρότσια

Ρόδες για καρότσια

Οι ρόδες για καρότσια τοποθετούνται σε καρότσια και επιτρέπουν την εύκολη μετακίνηση και μεταφορά φορτίων. Οι ρόδες για καρότσια είναι ανθεκτικές και σχεδιασμένες για να αντέχουν το βάρος του φορτίου και να παρέχουν ομαλή κίνηση σε διάφορα εδάφη και επιφάνειες και τα  χαρακτηριστικά τους ορίζονται ανάλογα με την εφαρμογή και τις ανάγκες σας.

Κατά την επιλογή ροδών για το καρότσι σας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη την αντοχή, το μέγεθος, το είδος της επιφάνειας και τον τύπο του φορτίου που πρόκειται να μεταφέρετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις κατάλληλες ρόδες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας στη μετακίνηση και τη μεταφορά του καροτσιού.

Βιομηχανικές ρόδες για καρότσια

Οι βιομηχανικές ρόδες για καρότσια είναι σχεδιασμένες για να χρησιμοποιούνται σε βιομηχανικά καρότσια και άλλα οχήματα φόρτωσης, όπως καροτσάκια μεταφοράς υλικών, ράφια, εργαλειοθήκες.

Αυτού του είδους οι ρόδες πρέπει να αντέχουν βαριά φορτία και να λειτουργούν απρόσκοπτα σε δύσκολες επιφάνειες, όπως σκληρά πατώματα, ανωμαλίες και εμπόδια.  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη γενική βιομηχανία, στη βιομηχανία τροφίμων και στη βαριά βιομηχανία όπου υπάρχει απαίτηση για υψηλά φορτία.

Στη ΡΟΔΑ Α.Ε. μπορείτε να βρείτε βιομηχανικές ανοξείδωτες ρόδες για καρότσια, βιομηχανικές ρόδες βαρέως τύπου  και βιομηχανικές ρόδες για υψηλά φορτία. Η επιλογή του υλικού εξαρτάται από τον τύπο της εφαρμογής, το βάρος του φορτίου και τις συνθήκες λειτουργίας.

Δείτε 2211 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες για ελαφριά καρότσια

Οι ρόδες για ελαφριά καρότσια χρησιμοποιούνται κυρίως σε καρότσια για ελαφριές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία, έπιπλα, εστίαση, ξενοδοχεία, καρότσια super market, εξοπλισμούς καθαριότητας, ψυγεία αποθήκευσης τροφίμων, ποτών και παγωτών.

Δείτε 3083 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες 50mm για ψηλά φορτία (150-180 Κg)

Ρόδες 50mm, για ψηλά φορτία, όταν απαιτείται χαμηλό ύψος (73,5mm). Τροχός από πολυουρεθάνη, με διπλά σφαιρικά ρουλεμάν για ικανότητα φόρτωσης και χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Δείτε 5 προϊόντα από αυτή την κατηγορία