Ρόδες για καρότσια

Ρόδες για καρότσια

Ρόδες για καρότσια, για μεγάλο εύρος εφαρμογών, για τη βιομηχανία, για τη βιομηχανία τροφίμων, για κατασκευές, για εφαρμογές με υψηλά φορτία αλλά και για μικρό βάρος, με γνώμονα πάντοτε την εργονομία για εύκολη και ασφαλή κύλιση της κάθε τροχήλατης διάταξης. Για εφαρμογές όπως  εξοπλισμούς βιομηχανίας, νοσοκομεία, τρόφιμο, έπιπλα, εξοπλισμό εστίασης, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων, εξοπλισμό καθαριότητας, εξοπλισμό εστίασης, ψυγείων αποθήκευσης τροφίμων, ποτών, παγωτών, ιδιοκατασκευές παντός φορτίου.

Βιομηχανικές ρόδες για καρότσια

Ρόδες για βιομηχανικές εφαρμογές, ρόδες ανοξείδωτες καθώς και ρόδες βαρέως τύπου για εφαρμογές που αφορούν κυρίως καρότσια και εξοπλισμούς για τη βιομηχανία, τη βιομηχανία τροφίμων, την βαριά βιομηχανία όπου υπάρχει απαίτηση για υψηλά φορτία.

Δείτε 2214 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες για ελαφριά καρότσια

Χρησιμοποιούνται κυρίως σε καρότσια για ελαφριές εφαρμογές, κυρίως απευθυνόμενες στον τομέα των υπηρεσιών, όπως νοσοκομεία, έπιπλα, εστίαση, ξενοδοχεία, καρότσια super market, εξοπλισμούς καθαριότητας, ψυγεία αποθήκευσης τροφίμων, ποτών και παγωτών.

Δείτε 3088 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες 50mm για ψηλά φορτία (150-180 Κg)

Ρόδες 50mm, για ψηλά φορτία, όταν απαιτείται χαμηλό ύψος (73,5mm). Τροχός από πολυουρεθάνη, με διπλά σφαιρικά ρουλεμάν για ικανότητα φόρτωσης και χαμηλή αντίσταση κύλισης.

Δείτε 5 προϊόντα από αυτή την κατηγορία