Ρόδες για ελαφριά καρότσια

 

Ρόδες για ελαφριά καρότσια

Οι ρόδες για ελαφριά καρότσια χρησιμοποιούνται κυρίως σε καρότσια για ελαφριές εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία, έπιπλα, εστίαση, ξενοδοχεία, καρότσια super market, εξοπλισμούς καθαριότητας, ψυγεία αποθήκευσης τροφίμων, ποτών και παγωτών.

Ανοξείδωτες ρόδες (AISI 304)

Ανοξείδωτες ρόδες υψηλότατης ποιότητας από AISI 304, απευθύνονται κυρίως σε εξοπλισμούς εστίασης και νοσοκομειακό έπιπλο.

Δείτε 1266 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες με χαλύβδινη βάση

Ρόδες για ελαφριά καρότσια από χαλύβδινη βάση κυρίως για εφαρμογές που απευθύνονται στο κομμάτι των υπηρεσιών, όπως έπιπλα, displays, καρότσια super market και πολλά άλλα.

Δείτε 1311 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ηλεκτροαγώγιμες ρόδες

Οι ηλεκτροαγώγιμες ρόδες είναι η λύση για να αποφεύγεται η ύπαρξη στατικού ηλεκτρισμού. Κατάλληλες για εφαρμογές όπως διαγνωστικά μηχανήματα και γενικότερα πολύ ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Δείτε 384 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ρόδες από Πολυουρεθάνη easy roll

Οι ρόδες από πολυουρεθάνη Easy Roll είναι μια κατηγορία ροδών που κατασκευάζονται από πολυουρεθάνη και προσφέρουν ομαλή και εύκολη κίνηση σε διάφορες επιφάνειες. Αυτού του είδους οι ρόδες συχνά χρησιμοποιούνται σε εξοπλισμό υλικού, καροτσιών, καρούλιων και άλλων εφαρμογών όπου η κινητικότητα και η ευκολία κύλισης είναι σημαντικές.

Δείτε 62 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Χρωματιστές ρόδες

Χρωματιστές ρόδες για ελαφριά καρότσια σε διαφορετικούς χρωματισμούς για έπιπλα και εξοπλισμούς υψηλής αισθητικής.

Δείτε 6 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Σκέτες ρόδες

Σκέτες ρόδες από διαφορετικά υλικά από 50mm μέχρι 150mm διάμετρο.

Δείτε 52 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Τροχοί Skate rollers easy roll

Οι τροχοί Skate Rollers Easy Roll είναι μια ειδική κατηγορία τροχών που σχεδιάζονται για εφαρμογές σε σκέιτ, ρόλερς, πατίνια και άλλα αθλητικά εξοπλισμάτα που απαιτούν ομαλή κύλιση και εύκολη κίνηση σε λίστες, πίστες ή άλλες ομαλές επιφάνειες.

Δείτε 5 προϊόντα από αυτή την κατηγορία