Παλετοφόρα

Παλετοφόρα

Υπάρχουν διάφορα είδη παλετοφόρων που σχεδιάζονται για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες μεταφοράς και αποθήκευσης φορτίων. Η εταιρία μας διαθέτει τα παρακάτω είδη παλετοφόρων:

Χειροκίνητα παλετοφόρα για ελαφριά ή μεσαίου βάρους φορτία. Τα χειροκίνητα παλετοφόρα διακρίνονται σε:

Standard τύπου με δυνατότητα φόρτωσης έως και 2,5 τόνους
Χαμηλού προφίλ 51mm με δυνατότητα φόρτωσης έως και 1,5 τόνο
Ανοξείδωτα για την βιομηχανία τροφίμου
Παλετοφόρα μεταβλητής ανύψωσης
Ζυγιστικό παλετοφόρο με δυνατότητα εκτυπωτή

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα, με δυνατότητα χειροκίνητης υδραυλικής και ηλεκτρικής ανύψωσης. Φέρουν μπαταρίες ιόντων λιθίου.
Ανυψωτικά παλετοφόρα

Χειροκίνητα παλετοφόρα

Ο χειριστής ενός χειροκίνητου παλετοφόρου χρησιμοποιεί την δική του δύναμη, προκειμένου να ανυψώσει το φορτίο και να το μετακινήσει προς την επιθυμητή κατεύθυνση.  Τα χειροκίνητα παλετοφόρα συνήθως χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά φορτίων μέχρι και 2,5 τόνους. Διατίθενται χειροκίνητα παλετοφόρα χαμηλού προφίλ, ανοξείδωτα, μεταβλητής ανύψωσης και ζυγιστικά.

Δείτε 5 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα

Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικούς κινητήρες και διαθέτουν υδραυλικά και ηλεκτρικά συστήματα για την ανύψωση των πιρουνιών. Διαθέτουν μπαταρία ιόντων λιθίου  και δυνατότητα μέγιστου φορτίου έως και 2 τόνους. Τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα ηλεκτρικής ανύψωσης χρησιμοποιούν ηλεκτρικά συστήματα τόσο για την κίνηση, όσο και την ανύψωση των πιρουνιών , ενώ τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα υδραυλικής ανύψωσης χρησιμοποιούν ηλεκτρικά συστήματα για την κίνηση και υδραυλικά συστήματα για την ανύψωση των πιρουνιών.

Δείτε 3 προϊόντα από αυτή την κατηγορία

Ανυψωτικά παλετοφόρα

Τα ανυψωτικά παλετοφόρα είναι μια ευέλικτη και αποδοτική λύση για την ανύψωση και τη μετακίνηση παλετών, κιβωτίων και άλλων βαρέων φορτίων. Διατίθεται χειροκίνητο παλετοφόρο μεταβλητής ανύψωσης και ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο υψηλής ανύψωσης.

Δείτε 2 προϊόντα από αυτή την κατηγορία