Διαχείριση ποιότητας

Διαδικασία ελέγχου ποιότητας

vlcsnap-2016-03-12-18h02m54s247

Κύριος στόχος της Ρόδα Α.Ε. είναι να να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα. Με γνώμονα αυτή την αξία, σε όλα τα στάδια παραγωγής πραγματοποιείται ποιοτικός έλεγχος για όλες τις παραλαμβανόμενες πρώτες ύλες και τα προϊόντα.

Σε κάθε στάδιο, από το πρεσάρισμα των μεταλλικών προϊόντων, μέχρι την τελική συναρμολόγηση του τροχού με τη βάση, γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την παραγωγή μεταλλικών προϊόντων, μετριούνται με ειδικά κάλιμπρα οι κρίσιμες διαστάσεις τους, ώστε να είναι μέσα στις ανοχές που ορίζονται εξαρχής. Μετά από συγκεκριμένες παραγωγές, τα καλούπια οδηγούνται στο μηχανουργείο για την απαιτούμενη συντήρηση, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη μελλοντική παραγωγή των εξαρτημάτων με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μετρηθεί η αντοχή του τροχού κάτω από συγκεκριμένο φορτίο (μέχρι 1,5 ΤΝ), την αντίσταση κύλισης του τροχού, το θόρυβο καθώς και τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται.

Πιστοποιητικό ποιότητας

Η εταιρία μας διαθέτει πιστοποιητικό συστήματος διαχείρισης ποιότητας από τον φορέα TUV NORD CERT GmbH., σύμφωνα με DIN ΕΝ ISO 9001:2015. Τα πεδία εφαρμογής του συστήματος ποιότητας αφορούν τον Σχεδιασμό, Παραγωγή και Διάθεση Τροχών Επαγγελματικής Χρήσης και Παροχή Υπηρεσιών Επιμεταλλώσεων, καθώς και την Εμπορία Υλικών Αποθήκευσης, Μετακίνησης και Διαχείρισης Εμπορευμάτων.