Είναι πολύ σημαντική η καρέκλα πόσο μάλλον για όσους κάνουν δουλειά γραφείου. Για να μην χρειάζεται, λοιπόν, να αλλάξετε ολόκληρη την καρέκλα του γραφείου σας, παρέχονται πλαστικοί τροχοί επίπλων σε διάφορες διαστάσεις και με διαφορετικές προσαρμογές, για να βρείτε την κατάλληλη λύση για την καρέκλα γραφείου σας.

Πλαστικοί Τροχοί για Καρέκλες Γραφείου: Πώς να επιλέξετε

Οι βασικοί τύποι προσαρμογής είναι με πειράκια ειδικά 10×20 και 11×22, με ειδική μικρή ασφάλεια για να μην φεύγουν οι τροχοί από την υποδοχή της καρέκλας.

Ρόδες επίπλων με σπείρωμα

Υπάρχει και η δυνατότητα οι ρόδες αυτές να έχουν προσαρμογή βίδα κανονική με σπείρωμα, όπου βιδώνεται στην εφαρμογή.Συνήθως αυτοί οι τροχοί είναι διπλοί 40mm ή 50mm, σε διάμετρο από υλικό μαύρο πλαστικό πολυπροπυλένιο. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι συνήθως αυτού του τύπου οι ρόδες αφήνουν σημάδια στο δάπεδο και λερώνουν συχνά. Για αυτό το σκοπό υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρουμε τροχούς με υλικό από PVC ή από γκρι ελαστικό, ώστε να μην αφήνουν σημάδια στο δάπεδο και να μην λερώνουν.

Γενικότερα, αυτού του τύπου τροχοί είναι ιδανικοί για πολύ ελαφριές εφαρμογές και έχουν μεγάλη χρήση και σε άλλες εφαρμογές, όπως stands για προώθηση προϊόντων (π.χ cart postal), μικρά και ελαφριά ερμάρια, και γενικότερα τροχήλατα συρμάτινα καλάθια όπου υποδέχονται πολύ μικρό βάρος.

Μεταλλικές ρόδες επίπλων

Σε περίπτωση τώρα όπου θέλουμε να δώσουμε και μία αισθητική στον τροχό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ρόδες παρόμοιου τύπου υψηλού design, όπου π.χ το περίβλημα του τροχού να είναι μεταλικό (zamag).

Ρόδες επίπλων με μεταλλική βάση

Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα, κάτι το οποίο προτείνουμε ο τροχός να έχει μεταλλική βάση για να σηκώνει μεγαλύτερο φορτίο, να έχει τροχό από γκρι πέλμα και ακόμα και ρουλεμάν για να κυλάει πολύ εύκολα και αθόρυβα. Επιπλέον εάν θέλουμε να έχουμε και ένα ψηλότερο αισθητικό αποτέλεσμα, μπορεί η βάση του τροχού να βαφεί στο χρώμα που θέλει ο πελάτης.

Σε κάθε περίπτωση, αναλόγως με τη χρήση γενικότερα των εξοπλισμών επίπλου και ανά περίσταση, μπορούν να προσφερθούν πολλές λύσεις που να εξυπηρετούν την εφαρμογή με σωστό τρόπο.

Δεν μπορείτε να επιλέξετε; Σας έχουμε τη λύση!

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη γκάμα επιλογών που προσφέρουμε σε τροχούς επίπλων; Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας κι ένας εξειδικευμένος αντιπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας, για να σχεδιάσετε από κοινού την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας!