Τα δίτροχα καρότσια μεταφοράς κιβωτίων είναι ιδανική επιλογή για εύκολη και εργονομική μεταφορά φορτίων, για κάθε είδος επιχείρησης που ανήκει στην βιομηχανία ή τη βιοτεχνία.

Μέχρι τι βάρους φορτία μπορούν να μεταφέρουν και πως θα λύσουν τα χέρια στην επιχείρηση σου;

Ένα δίτροχο καρότσι μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 350 Κg. Τα δίτροχα καρότσια είναι ένας έξυπνος και εργονομικός τρόπος μεταφοράς φορτίων, σε μικρούς χώρους. Αναλόγως του όγκου και του μεγέθους της επιφάνειας του μεταφερόμενου φορτίου, υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις όσο αφορά την ποδιά κάτω.

Είδη τροχών για Δίτροχα Καρότσια Μεταφοράς Κιβωτίων

Και εδώ αναλόγως της χρήσης του καροτσιού, μπορεί να επιλεγεί ο αντίστοιχος τύπος για τροχό καροτσιού.

Συμπαγές Ελαστικό και Μεταλλική Ζάντα

Υπάρχει ο τύπος του συμπαγούς ελαστικού με μεταλλική ζάντα και μακαρωνοτού ρουλεμάν, στα 200mm. Αυτός είναι ο τύπος τροχού σε δίτροχο, σε περιπτώσεις όπου γενικώς μεταφορά είναι αρκετά ομαλή και σε δάπεδο λείο, χωρίς ιδιαέτερες ανωμαλίες. Είναι σχετικά οικονομικός τύπος τροχού.

Φουσκωτός Τροχός

Υπάρχει και ο πιο συνηθισμένος τύπος τροχού για δίτροχο καρότσι, ο φουσκωτός τροχός, στην καθομιλουμένη. Πρόκειται για τροχό πνευστό με σαμπρέλα. Αυτός ο τύπος τροχού ενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου το έδαφος είναι ανώμαλο και θέλουμε απορρόφηση των κραδασμών. Και εδώ αναλόγως την χρήση υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες ελαστικού.

Ελαστικό Λάστιχο και Ζάντα Αλουμινίου

Ο καλύτερος βέβαια και πιο ακριβός τύπος τροχού, είναι ένας τροχός 250mm, από ελαστικό λάστιχο και ζάντα από Αλουμίνιο, με σφαιρικό ρουλεμάν. Είναι ο τύπος τροχού, που συνδυάζει τα πάντα, γιατί και ανθεκτικός είναι, και ελαστικός που σημαίνει πολύ καλή απορροφητικότητα κραδασμών, η οποία, σε συνδυασμό με την ύπαρξη σφαιρικού ρουλεμάν στον άξονα, δίνει μία πολύ μικρή αντίσταση κύλισης, πράγμα που καθιστά το δίτροχο καρότσι πολύ ευκολοκίνητο.

Φανταστείτε πόσο πιο εύκολη γίνεται η ζωή σας σε περίπτωση που πρέπει να μεταφερθεί ένα φορτίο σε σκάλες. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα, να υπάρχει τριπλή ρόδα σε διάταξη αστερίας, για περιπτώσεις μεταφοράς σε σκαλοπάτια.

Μια έξυπνη λύση

Τα δίτροχα καρότσια έχουν σαν υλικό κατασκευής μεταλλικούς σωλήνες, οι οποίοι συγκολλούνται και μετά βάφονται εποξειδικά σε διαφορετικά χρώματα. Ο πιο συνήθης τρόπος μεταφοράς αντικειμένων όπως κιβώτια. Μια πρακτική και εύκολη λύση, γιατί έτσι καθίσταται εύκολη μεταφορά του και η αποθήκευσή του.